Termeni si conditii

Utilizarea ( vizitarea sau cumpărarea produselor ) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a siteului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de mai jos:

Compania SC TransCres SRL își asumă dreptul de a face orice modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

Acest site este întreținut și administrat de compania:

SC TransCres SRL
601144 BACAU
str.Marasesti 16/22
NR.INREG:J04/416/2006
C.I.F.:RO18488525
BANCA:BCR SUCURSALA ONESTI
CONT: RO29RNCB0030094174020001
 
Întregul conținut al siteului www.eStatii.ro imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date este proprietatea SC Tran Cres SRL și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei SC Trans Cres SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

SC Trans Cres SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura siteurilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste siteuri o poartă în întregime proprietarii acestora.

SC Trans Cres SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site.

Acest site web și materialele aferente sunt oferite "așa cum sunt" și "atât cât sunt disponibile" fără niciun fel de garanții. SC Trans Cres SRL nu oferă nicio garanție, în mod expres nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la, funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc. SC Trans Cres SRL nu garantează că acest site, serverele sale sau mailul trimis de la contact@estatii.ro sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.)

Compania SC Trans Cres SRL își stabiliește singură regulamentele promoțiilor și a concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștință eventualilor participanți numai prin intermediul siteului propriu. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea, promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. SC Trans Cres SRL nu garantează disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nicio notificare preaabilă.

Compania SC Trans Cres SRL și furnizorii săi nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețuri, caracteristici, imagini, etc.

În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date, sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanția obișnuită a fiecărei mărci în parte. Astfel, fiecare produs va fi însoțit de certificatul de garanție.

www.eStatii.ro funcționează conform tuturor prevederilor legale din România.

Orice tentativă de acces neautorizat la siteurile www.eStatii.ro sau orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.
Orice conflict apărut între compania SC Trans Cres SRL și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor românești. Fiind de acord cu aceste Condiții de utilizare clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.
whatsapp