SUBWOOFER AUTO HERTZ DIECI DBA 201 F, 200MM, 220W RMS

    Info produs:

  • Cod produs: DBA201F
  • Producator: HERTZ
Livrare rapida Vezi detalii
  • 1,350,00 lei

Ultimele bucăți

Preturi mici

la zeci de produse

Plata transfer bancar

Platesti produsele in siguranta

Asistenta gratuita

Suport telefonic sau pe email

Livrare ultrarapida

Livrare produse 48 ore


Descriere

Performanță remarcabilă într-un design inovator:
Experimentează sunetul la un alt nivel cu subwoofer-ul Hertz DBA 201 F. Carcasa sa optimizată cu simulare FEM asigură performanțe superioare, maximizând ieșirea subwooferului într-un design extrem de plat. Cu dimensiuni compacte, acest subwoofer se integrează perfect în spațiul restrâns al mașinii tale, fără a compromite puterea și claritatea sunetului.


Control total pentru  experiență personalizată:
DBA 201 F vă oferă un set complet de comenzi pentru a îți regla performanța mașinii exact așa cum dorești. Filtrul trece jos cu frecvență variabilă și amplificarea bass-ului reglabilă îți permit să adaptezi subwoofer-ul la sistemul de difuzoare, asigurând o experiență sonoră personalizată și plină de profunzime.

 

Conectare Plug & Play:
Cu o conexiune simplă și convenabilă de tip Plug & Play, DBA 201 F este compatibil cu orice sistem audio auto, făcând upgrade-ul sistemului tău  sonor accesibil și ușor de realizat.

 

Design Elegant și Putere Impresionantă:
Cu un amplificator intern de vârf de 440 de wați, clasa D, DBA 201 F oferă o putere impresionantă într-un design compact. Magnetul masiv al driverului de 8 inchi asigură un control optim al excursiei conului, oferind în același timp o reproducere fidelă a frecvențelor joase.

 

Pornire Automată și Modul de Așteptare:
Circuitul de detectare audio încorporat permite subwoofer-ului DBA 201 F să pornească și să treacă automat în modul standby pentru o eficiență energetică optimă. Funcția de detectare audio poate fi dezactivată atunci când folosești un fir de pornire de la distanță, oferindu-ți controlul total asupra sistemului tău.

 

Control la Nivel de Distanță pentru Conveniență Suplimentară:
Furnizat cu un control la nivel de la distanță, DBA 201 F oferă posibilitatea de a ajusta setările cu ușurință, oferindu-ți control total asupra experienței tale sonore în mașină.

whatsapp