SUBWOOFER AUTO HERTZ DIECI DBA 201, 200MM, 220W RMS

    Info produs:

  • Cod produs: DBA201
  • Producator: HERTZ
Livrare rapida Vezi detalii
  • 1,160,00 lei

Ultimele bucăți

Preturi mici

la zeci de produse

Plata transfer bancar

Platesti produsele in siguranta

Asistenta gratuita

Suport telefonic sau pe email

Livrare ultrarapida

Livrare produse 48 ore


Descriere

erformanță remarcabilă într-un design compact:
DBA 201 impresionează cu performanțe sonore de excepție încorporate într-un design compact și elegant. Carcasa sa dublă de radiator pasiv, fabricată din MDF solid, este optimizată cu simulare FEM pentru a asigura performanțe superioare. Această abordare ingenioasă maximizează ieșirea subwooferului, oferind un sunet puternic și detaliat.

 

Control total pentru o experiență personalizată:
Cu un set complet de comenzi, DBA 201 oferă control total asupra performanței sistemului dumneavoastră audio auto. Filtrul trece jos cu frecvență variabilă permite să ajustezi cu precizie colțul de tăiere, adaptându-l la sistemul difuzoarelor. Amplificarea reglabilă a bass-ului îți permite să adaugi sau să diminuezi ieșirea de bas în funcție de preferințele tale.

 

Conectare Plug & Play:
Cu o instalare simplă și convenabilă, DBA 201 este compatibil cu orice sistem audio auto. Conexiunea Plug & Play face experiența de upgrade a sunetului auto accesibilă oricui, fără a compromite calitatea sunetului.

 

Pornire automată și modul de așteptare:
Cu un circuit de detectare audio încorporat, DBA 201 pornește și trece automat în modul standby, asigurând o eficiență energetică optimă. Funcția de detectare audio poate fi dezactivată atunci când un fir de pornire de la distanță este disponibil, oferindu-ți controlul total asupra sistemului tău.

 

Control la nivel de distanță pentru conveniență suplimentară:
Furnizat cu un control la nivel de la distanță, DBA 201 oferă posibilitatea de a ajusta setările în mod comod, fără a te distrage atenția de la drum.

whatsapp